Poslovna konferenca za bolj zeleno grajeno okolje v Braziliji, 9. november 2023



Gospodarska zbornica Slovenija-Brazilija SLOBRAZ in Slovenski gradbeni grozd SGG ICBUILD, (ki spodbuja internacionalizacijo za krožnost v gradbenem okolju), vabita na mednarodno investicijsko spletno poslovno konferenco in B2B srečanja, za bolj zeleno grajeno okolje v Braziliji (International investment online business conference and B2B talks - for greener built environment in Brazil), ki bo potekala preko spletne povezave, 9. novembra od 17h - 19h po srednjeevropskem času.

Namen uvodnega dela konference je predstaviti zelene poslovne priložnosti v Braziliji, vire za podporo mednarodnega poslovanja, trgovine in sodelovanja ter predstaviti nekaj uspešnih zgodb dobre prakse. Prisotna podjetja bodo povabljena, da predstavijo svoje rešitve ali interes za skupen razvoj. Konferenca bo namenjena tudi B2B sestankom, ki bodo vnaprej načrtovani na podlagi podatkov, posredovanih ob registraciji in/ali na podlagi informacij, zbranih na konferenci.

Za premagovanje jezikovnih ovir in zagotavljanje več informacij o morebitnih podpornih storitvah se bodo tem srečanjem po želji pridružili strokovnjaki SLOBRAZ-a in drugih organizacij za podporo internacionalizaciji.

Na dogodku se bodo predstavila podjetja, organizacije za raziskave in razvoj, poslovno podporo in svetovanje, predstavniki gospodarske diplomacije iz Brazilije in EU – zainteresirani za zelene in krožne tehnologije ter rešitve za bolj trajnostno brazilsko grajeno okolje in razvoj podjetij v okviru mednarodnega sodelovanja, ki koristi vsem.

Datum: 9. november 2023
Ura: 17h - 19h po srednjeevropskem času
 

Spletne prijave


Glavni namen te spletne konference je povezava z dogodkom, ko bo ICBUILD organizirala mednarodno gospodarsko delegacijo v Brazilijo, od 2. do 5. aprila 2024, na največji gradbeni sejem v Latinski Ameriki FEICON v São Paulu.

SLOBRAZ bo pri tem sodelovala pri sprejemu gospodarske delegacije in odprla vrata slovenskim podjetjem v novih prostorih SLOVENSKE HIŠE (Slovenski dom Triglav / Casa Eslovena Triglav v São Paulu), kjer se bodo slovenska podjetja lahko srečala s podjetji iz Brazilije.

ICBUILD slovenskim podjetjem, ki jih zanima udeležba na sejmu v São Paulu, ponuja možnost koriščenja vavčerjev. Za več informacij o vavčerjih se obrnite na kontaktni e-naslov: vladimir.gumilar@sgg.si.

Dogodek podpirajo SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarstvo, šport in turizem. 

ICBUILD je projekt, ki ga podpira EU, Evropsko strateško partnerstvo grozdov za internacionalizacijo, ki ga koordinira Slovenski gradbeni grozd (SGG).
 

Dodatne informacije:

Mateja Perovšek Ciuchini
Slovenska gospodarska zbornica Brazilija - SLOBRAZ
e-naslov: info@slobraz.com

 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini