Circularity: The Gain, the Pain and the Value Chain, Wateringen, 15. junij 2023

 

Krožnost je tema, kjer je potrebno stati skupaj

Kako lahko krožnost dodatno poveže celotno vrednostno verigo in prinese poslovno odpornost, dobiček in mednarodne priložnosti? Kako poiskati podjetja, ki se želijo širiti z vami?

V ta namen Slovensko nizozemska poslovna platforma organizira dogodek za vas in vaše podjetje z naslovom "The Gain and the Pain in the Value Chain", ki se bo zgodil v hibridni obliki 15. junija 2023 v Orchid growers Wateringen (5 minut od Haaga, Nizozemska / SDBP Spletna Platforma).
 
Spoznali boste uspešna podjetja, ki so preko krožnosti prejela nacionalne nagrade, kot so Podjetje Številka 1, Nagrada za najboljše trženje, Izglasovani izdelek leta. Pogovorite se o morebitnih naložbah na Nizozemskem, v Sloveniji in drugod in se povežite s svojimi bodočimi poslovnimi partnerji. Nizozemsko podjetje Kipster Eggs bo delilo svoja spoznanja o krožnosti neposredno z vami, The Orchid Growers pa vas bodo popeljali skozi svoje proizvodne obrate. Vaša vprašanja bodo odgovorjena na okrogli mizi, na kateri bodo prof. Aleš Kuhar in drugi visoki predstavniki govorili o bodočih slovensko-nizozemskih hubih.
 
Oglejte si program in se udeležite dogodka
 
Dogodek ni popoln brez mreženja in povezovanja. Pridružite se pri ustvarjanju novih kontaktov, novih investicij in novih priložnosti.


 

Dodatne informacije:

Slovensko nizozemska poslovna platforma
e-naslov: info@sdbp.eu

 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini