Poslovne priložnosti na področju trajnostne gradnje, energetske sanacije stavb in obnovljivih virov energije v Zambiji

 

Sodelovanje Slovenskega poslovnega kluba Zambija na Mednarodnem poslovnem srečanju Meet4Business MEGRA 2023, 9. – 10. marec 2023


Regionalna razvojna agencija za Podravje – Maribor / Enterprise Europe Network in Pomurski sejem d.o.o. organizirata mednarodno poslovno srečanje Meet4Business MEGRA 2023, kjer sodeluje tudi Slovenski poslovni klub Zambija z namenom, da predstavi priložnosti za poslovno sodelovanje med Zambijo in Slovenijo s področij: Trajnostna gradnja, energetska sanacija stavb, obnovljivi viri energije.

Dogodek bo potekal 9. marca 2023 v živo na sejmišču v Gornji Radgoni in 10. marca 2023 v spletu, v sklopu 32. Mednarodnega sejma gradbeništva, energetike, komunale in obrti v Gornji Radgoni.
 

Kaj mednarodno poslovno srečanje ponuja?

Mednarodno poslovno srečanje predstavlja edinstveno priložnost podjetjem, obrtnikom, organizacijam in zainteresiranim posameznikom za navezovanje stikov in izmenjavo izkušenj s potencialnimi poslovnimi partnerji iz Slovenije in tujine. Program je sestavljen tako, da na podlagi vnaprej izbranih srečanj omogoča podjetjem 30 minutne individualne sestanke s potencialnimi poslovnimi partnerji. V okviru dogodka so organizirana tudi brezplačna predavanja.

Predlagamo, da se registrirate čim prej in si zagotovite prosto vstopnico na 32. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti: megra2023.talkb2b.net.
 
Mednarodni poslovni dogodek Meet4Business MEGRA 2023 je organiziran v okviru Evropske podjetniške mreže EEN, za podporo malim in srednje velikim podjetjem in je za podjetja brezplačen.

Dodatne informacije:

Slovenski poslovni klub Zambija
e-naslov: info@slo-zambia.com


 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini