Slovenia & Brazil Tourism Investment Confernece 2022


Gospodarska zbornica SLOBRAZ bo v sodelovanju s SPIRIT Slovenija, javno agencijo 10. novembra 2022 ob 17. uri organizirala virtualno investicijsko konferenco o razvoju podjetništva v turizmu ter B2B srečanja na področju naložb zasebnega sektorja v trajnostni turizem in potovanja, storitve in infrastrukturne projekte. 

Konferenca bo sestavljena iz več panelov, posamezni panel bo pokrival eno temo. V okviru dogodka bo potekala tudi predstavitev startup in scaleup podjetij s poudarkom na trajnostnem razvoju turizma, inovativnih turističnih in potovalnih zmogljivostih, infrastrukturi in storitvah. Omogočena bo komunikacija med deležniki. Poleg kratkega uvoda inštitucij in predstavitev brazilskih in slovenskih startup podjetij se bodo dogodka udeležili tudi potencialni investitorji iz obeh držav. 

Sodelujoče inštitucije in agencije:
 
  • s strani Slovenije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, STO, Ekonomska Fakulteta v Ljubljani
  • s strani Brazilije: brazilska javna agencija za spodbujanje izvoza in naložb, povezana z ministrstvom za zunanje zadeve Apex Brasil, Ministério do Turismo (MTur), evropski predstavniki Apex Brasil in Veleposlaništvo RS v Brasilii. 
 

Datum in kraj

10. november 2022 ob 17:00 CET
Zoom platforma

 

Prijava

Predhodne prijave na povezavi.
Po registraciji boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo s podatki o pridružitvi srečanju.

Vljudno vabljeni!
 

Dodatne informacije:

Slovenska gospodarska zbornica Brazilija – SLOBRAZ
e-mail: info@slobraz.com.br


Pokrovitelj dogodka je SPIRIT Slovenia, javna agencija.

 

Preberite tudi:


Globalni trendi na področju turizma

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini