Rio Innovation Week, Rio de Janeiro, 8. - 11. november 2022

 

Največje tehnološko, inovacijsko in poslovno srečanje v Latinski Ameriki


Rio Innovation Week se vrača v svoji drugi izdaji in s tem potrjuje, da postaja HUB za projekte, ki prihodnost pojmujejo kot sedanjost, ki razvijajo, usposabljajo, presenečajo in izvajajo. Je dogodek, ki združuje poslovanje, mreženje, znamčenje, izobraževanje in rešitve za doseganje rezultatov.

Od 8. do 11. novembra 2022 bo Píer Mauá v Riu de Janeiru gostil drugo ponovitev tega pomembnega dogodka, ki pripravlja udeležence na prihodnost in na vplive tehnologije na preobrazbo poslovanja, športa in družbe.

Teden inovacij v Riu je dogodek za vse akterje na področju maloprodaje, tehnologije, podjetništva in inovacij – podjetnike, investitorje, študente, raziskovalce, kmete, vodstvene delavce in predstavnike vlade, ki si izmenjujejo izkušnje in znanje ter predstavljajo nove strategije za podjetja, prihodnost poklicev in izobraževanja ter spodbude za razvoj podjetij, idej in startupov.

Na dogodku, ki bo potekal na 50.000 m2 površine, se bo odvilo 27 konferenc z več kot 800 gostujočimi predavatelji. Udeležilo se ga bo 2000 zagonskih podjetij in inkubatorjev, ki promovirajo podjetja in več kot 250 razstavljavcev, ki bodo predstavljali inovacije in rešitve za posamezne sektorje. V okviru dogodka bodo potekali tudi sektorski bootcampi, mentorstva, razstave, delavnice, mreženja.

Število mest je omejeno.
 

Več informacij o dogodku Rio Innovation Week




Pripravila:
 
Mateja Perovšek Ciuchini
Slovenska gospodarska zbornica Brazilija – SLOBRAZ
e-mail: info@slobraz.com.br

 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini