Spletni dogodek: CEBAC Dialog s Carinsko upravo Republike Srbije, 7. november 2024



Z veseljem vas vabimo na spletni dogodek „CEBAC Dialog s Carinsko upravo“, ki bo potekal v četrtek, 7. novembra 2024, od 10. do 12. ure prek platforme Zoom. Dogodek organizira Svet evropskih poslovnih združenj in gospodarskih zbornic v Srbiji CEBAC, katerega aktivni član je Slovenski poslovni klub.

Imate vprašanja ali nejasnosti v zvezi s tarifami ali pravili, na katere vam lahko odgovori Carinska uprava? Pošljite nam jih!

Rok za oddajo vprašanj je 30. oktober do 13.00, prijavite pa se lahko do 5. novembra.

Možno je postaviti največ 2 vprašanji na podjetje, v srbskem jeziku in dolžine do 1.000 znakov. Vprašanja bodo poslana Carinski upravi za pripravo. V okviru tega spletnega dogodka boste imeli priložnost slišati odgovore na vprašanja in izvedeti novosti na področju carine.

Delovni jezik: srbski

Kotizacija za člane: 4.000 RSD
Kotizacija za nečlane: 8.000 RSD.

Povezava za dostop do Zoom platforme bo udeležencem poslana dva dni pred dogodkom.

Veselimo se vaše udeležbe na dogodku!

Prosili bi vas, da se vsi tisti, katere udeležba zanima, prijavite najkasneje do torka, 5. novembra, na mail klub@spk.rs.


Varstvo podatkov:
S prijavo se strinjate, da bo na vprašanja, ki bodo poslana, odgovorjeno v prisotnosti tretjih oseb, brez navedbe podatkov o tem, kdo je postavil vprašanja, in da bo o njem razpravljano javno. Dogodek bo sneman.


Dodatne informacije:
Slovenski poslovni klub, klub@spk.rs

Vabilo (pdf)


 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini