Konferenca TOURISM 365, 30. september - 2. oktober 2024

 

V Zagrebu velika konferenca o turizmu 365


Z velikim veseljem najavljamo najbolj dinamično in zanimivo turistično konferenco leta - konferenco TOURISM 365, ki med 30. septembrom in 2. oktobrom 2024 občinstvu prinaša vrsto vodilnih svetovnih turističnih strokovnjakov - tako v živo kot na spletu.

V dveh dneh bo več kot 30 vodilnih v industriji delilo svojo vizijo prihodnosti turizma ter ponudilo svoje vpoglede in možne rešitve za trenutne trende in izzive, kot sta trajnostno poslovanje in transport, vpliv umetne inteligence in podnebnih sprememb, tržni premiki, inovativni izdelki in neizkoriščen potencial. 

Na konferenco pride tudi Matjaž Han, minister za gospodarstvo, turizem in šport Republike Slovenije, ki bo v ministrskem panelu  nastopil skupaj s kolegi ministri iz Avstrije in Hrvaške

SLO CRO Poslovni klub je pod pokroviteljstvom Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport Republike Slovenije in Javne agencije SPIRIT Slovenija eden izmed pomembnih partnerjev dogodka. V uvodnem nagovoru bo nastopil predsednik SLO CRO Poslovnega kluba dr. Saša Muminović.  

Juliet Kinsman, svetovno priznana strokovnjakinja za trajnostni turizem in prva urednica trajnostnega turizma pri Condé Nast Travellerju, se nam bo pridružila neposredno po podnebnem tednu NYC / Climate Group ter prinesla ekskluzivne vpoglede in izkušnje o trajnostnih strategijah.

Tom Hall, podpredsednik Lonely Planeta, bo razkril, kako se najbolj znani turistični vodnik na svetu prilagaja novim zahtevam trga in kateri hashtag#trendovi krojijo njihovo prihodnost.

Adele Youngs, vsestranska voditeljica, ki je bila pionirka youthtravel po Evropi in ZDA, bo razložila, zakaj so nove generacije ključne za turistično industrijo, in razkrila, kaj motivira njihovo potovalno porabo.

Eduardo Santander, izvršni direktor Evropske komisije za potovanja in eden najbolj navdihujočih in karizmatičnih turističnih voditeljev, bo moderiral ministrski forum, na katerem bodo sodelovali ministri za turizem Hrvaške, Slovenije in Avstrije - Tonči Glavina, Matjaž Han in Susanne Kraus-Winkler.

Skupnost CREW TikTok pod mentorstvom Daria Marčaca se bo poglobila v vse, kar je povezano z GenZ in tistimi, ki sledijo, ter razložila pomen razumevanja trendov socialmedia in kako jih uporabiti v turizmu.

LEAP Summit in ekipa HUKI - Hrvatski ured za kreativnost in inovacije bosta združila najbistrejše ume v AI v turizmu na Hrvaškem, da bi nam dali vpogled v prihodnost turizma in kako smo lahko pripravljeni nanjo. New Deal Europe in Julius Rose bosta zbrala več kot 30 kvalificiranih globalnih kupcev za srečanja B2B Marketplace z vrhunskimi hotelskimi blagovnimi znamkami in DMC ter začela nova sodelovanja za spodbujanje "year-round tourism" na Hrvaškem in v Sredozemlju.

Drugi odlični govorci na T365
 

Se še odločate, ali bi se nam pridružili?


Registrirajte se na www.turizam365.com.


Dodatne informacije: 

SLO CRO Poslovni klub
e-naslov: poslovniklub@slo-cro-klub.hr


 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini