Gospodarska delegacija v Zambijo, oktober 2024



Vljudno vabljeni k udeležbi v gospodarsko delegacijo v Republiko Zambijo, ki bo predvidoma potekala od 21. do 26. oktobra 2024 in jo organizira Slovenski poslovni klub v Zambiji.

Gospodarsko delegacijo delno podpirajo SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter Slovenski podjetniški sklad.
 
Okvirni program delegacije:
1. dan: Let Ljubljana – Lusaka
2. dan: Obisk Razvojne agencije Zambije in Ekonomskega združenja Zambije, B2B, B2G srečanja
3. dan: Obisk Gospodarske zbornice Zambije in voden ogled tovarne 260brands – proizvajalec prehrambnih izdelkov iz soje
4. dan: Sprejem in slovensko zambijski poslovni forum, predstavitev Slovenskih podjetji – B2B srečanja
5. dan: Obisk ministrstva za energijo in Ekonomskega združenja Zambije 
6. dan: Prosto – Večerni let v Slovenijo
 

Okvirni stroški obiska

Stroški kotizacije za udeležbo v gospodarski delegaciji znašajo 800,00 EUR na posameznega udeleženca. Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska.

Račun za kotizacijo bo izdan ob zaključku zbiranja prijav 20. julija 2024 s takojšnjim rokom plačila.

Delegacija bo izvedena ob predpostavki udeležbe najmanj 4 slovenskih podjetij.

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko Slovenskega poslovnega kluba Zambija, ki je pripravil skupinski potovalni aranžma. Kontaktna oseba g. Damjan Zonta, GSM: 031 889 294, e-naslov: info@slo-zambia.com.

Informativna cena potovalnega aranžmaja na dan izdaje tega vabila ob predpostavki udeležbe minimalno 4 udeležencev, znaša 3.800,00 EUR in vključuje letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Ljubljana-Lusaka, 5 nočitev v enoposteljnih sobah z zajtrkom v 4* hotelu v Lusaki, transfer letališče-hotel-letališče v Lusaki, strošek prevozov do poslovnih subjektov.
 

Trenutni vstopni pogoji v Zambijo

Zambija nima nobenih posebnih pogojev za vstop v državo in tudi viza ni potrebna, pogoj je veljavnost potnega lista vsaj šest mesecev.
 

Izkoristite vavčerje Slovenskega podjetniškega sklada za 60 % kritje stroškov obiska 

Slovenski podjetniški sklad tudi v letu 2024 pomaga MSP-jem pri prodoru na tuje trge s programom spodbud preko vavčerjev, kjer lahko podjetja koristijo vavčer za udeležbo na gospodarski delegaciji v tujini in si s tem zagotovijo povračilo do 60 % stroškov. 
 

Prijava in dodatne informacije

Prosimo, da za udeležbo v gospodarski delegaciji izpolnite prijavnico in jo posredujete najkasneje do 20. julija 2024 na e-naslov: info@slo-zambia.com.

Prijavnica (word)

Za vse dodatne informacije in pomoč pri pripravi vlog smo vam na voljo. Kontaktna oseba je g. Damjan Zonta, GSM: 031 889 294.

Vljudno vabljeni k udeležbi!

Slovenian Business Club Zambia


 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini