Vabilo na poslovni sprejem za podjetnike iz Koroške, Južne Tirolske in Slovenije, Poreče, 19 junij 2024

 

Nove tehnologije na pohodu!

Mreženje s podjetniki iz treh dežel v IKT branži

 
Sreda, 19 junij 2024, ob 18 uri v Porečah/Pörtschach am Wörthersee
 
 
Slovenska gospodarska zveza vabi podjetnike na ekskluzivni poslovni sprejem, ki bo 19. junija 2024 v Porečah ob Vrbskem jezeru/ Pörtschach am Wörthersee. Ta posebni dogodek je namenjen podjetnikom iz Koroške, Južne Tirolske in Slovenije ter ponuja edinstveno priložnost za mreženje z vodilnimi podjetniki in gospodarskimi funkcionarji iz teh treh regij, ki delujejo na področju informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT).
 
  • Nove tehnologije v vzponu: Spoznajte najnovejše razvojne dosežke in trende na področju IKT, predvsem na področju uporabe informacijske tehnologije in programske opreme.
  • Mreženje: Povežite se z drugimi podjetniki in izmenjajte inovativne poslovne ideje.
  • Čezmejno sodelovanje: Spodbujajte sodelovanje in partnerstva med Koroško, Južno Tirolsko in Slovenijo.
 

Sodelujoča podjetja 

Na sprejemu bodo sodelovala podjetja iz različnih področij IKT iz Koroške in Južne Tirolske, vključno z robotiko in mehatroniko. Poudarek bo na uporabi informacijske tehnologije in programske opreme za spodbujanje digitalne transformacije.
 
Poseben poudarek bo na predstavitvi podjetjih in tehnologij, ki so razviti v Lakeside Science & Technology Park v Celovcu. Tam se nahajajo vodilna podjetja na področju robotike in mehatronike, ki ponujajo napredne rešitve za prihodnost.
 
Ta dogodek ponuja idealno platformo za izmenjavo znanj in izkušenj ter raziskovanje prihodnjih poslovnih priložnosti. Izkoristite priložnost za širitev svojega omrežja in pridobitev novih spodbud za vaše podjetje.
 
Naslov: Parkhotel, Hans Pruscha Weg 5, A-9210 Pörtschach
 
Prosimo vas, da nam do 10. junija 2024 sporočite svojo udeležbo na office@sgz.at.




 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini