Slovenian Global Business Network: Poslovne priložnosti v tujini za slovenske gospodarstvenikeSDGZ vabi vse zainteresirane podjetnike v sredo, 12. junija 2024 ob 19.00 na srečanje s soustanoviteljem in predsednikom mreže Slovenian Global Business Forum (SGBN), dr. Bogdanom Šalejem Barenboinom.

Dr. Šalej Barenboim je Slovenec, ki že 60 let živi in dela v Braziliji, kjer je uspešno vodil več podjetij. SGBN je projekt, ki je vzpostavil platformo za poslovno mreženje, preko katere podjetniki iz Slovenije, zamejstva in zdomstva lahko delijo poslovne informacije in kontakte in je namenjena promociji slovenskega gospodarstva v tujini. Pogovorili se bomo o delovanju SBGN in o prihajajočih gospodarstvenih trendih, ki so lahko zanimiva za podjetja.

Srečanje organizira Sekcija za mednarodno trgovino in storitve SDGZ, ki združuje uvozno - izvozna podjetja in je namenjeno slovenskim podjetnikom iz matice in tujine, katere zanima širitev prodaje blaga in storitev na tujih trgih.

Lokacija dogodka: Hotel Križman Repen, Repen 76, 34016 Repentabor - Monrupino (Italija)

 
PROGRAM  
18.45 Registracija udeležencev
19.00 Uvodni pozdravi (Andrej Šik, direktor SDGZ)
19.15 Predstavitev SDGZ in delovanja sekcije za mednarodno trgovino in storitve (Marko Petelin, predsednik sekcije za mednarodno trgovino in storitve SDGZ) 
19.30 Predstavitev poslanstva SGBN in kako postati član mreže (Bogdan Šalej Barenboim, SGBN)
20.00 Okrogla miza: Priložnosti za slovenske gospodarstvenike v tujini (Andrej Šik, SDGZ)
20.30 Vprašanja in odgovori
20.45 Zaključni prigrizek in neformalno druženje


Udeležba na dogodku je brezplačna.

Obvezna je predhodna prijava z izpolnjevanjem spletne prijavnice.

Dodatne informacije: Matteo Feruglio, +39 040 67248 24, info@sdgz.it


Vabilo (pdf) 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini