Wine Warsaw Expo, Varšava, 12. - 14. marec 2024

 

Mednarodni sejem vina in vinarstva  
Na Poljskem bo med 12. in 14. marcem 2024 potekal eden najbolj obiskanih dogodkov, organiziranih v sklopu Ptak Warsaw Expo - Wine Warsaw Expo.

Mednarodni sejem vina in vinarstva je nastal na podlagi spremljanja tržnih analiz in tržišča vinarske industrije, pri čemer se organizatorji približujejo potrebam področja ter tako nudijo odlično izmenjavo informacij in široko ponudbo industrijskega izobraževanja za udeležence.
 
V sklopu dogodka bo potekala tudi posebna konferenca, kjer bodo v ospredju najnovejši trendi, novosti in izzivi vinske industrije. Program konference bo vključeval strokovna predavanja, panelne razprave, delavnice in predstavitve podjetij, povezane s panogo.
 
Med razstavljavci na sejmu Wine Warsaw Expo se bodo predstavila podjetja iz najrazličnejših sektorjev industrije vse od razvijalcev vina, vinogradnikov, uvoznikov in distributerjev vina poljske vinske regije, proizvajalcev vinarske opreme (sodi, fermentacijske posode, stiskalnice), proizvajalcev in distributerjev dodatkov za vinarstvo do proizvajalcev embalaže in embalažnih sistemov za vino, podjetij za e-trgovino, veletrgovcev z vinom, pridelovalcev ekoloških vin, deželnega vinarskega združenja, promocijskih oddelkov ter certifikacijskih organizacij. 


 
Obisk sejma predstavlja odlično priložnost za zbiranje informacij tako same panoge kot poljskega tržišča. Služi tudi kot odlična platforma za mreženje in iskanje morebitnih novih poslovnih partnerjev. 
 
Prijava na dogodek je brezplačna. V primeru želje po sodelovanju na sejmu je potrebna prijava stojnice. Vljudno vabljeni. 
 
Več informacij o sejmu in programu: winewarsawexpo.com/en/ 
 
 
Pripravilo:
 
Društvo in poslovni klub Triglav - Rysy
e-naslov: info@triglav-rysy.si
 

Preberite tudi:

 
Storitve slovenskih poslovnih klubov

Gospodarstvo ter možnost vstopa na poljski trg

Zakaj na sejme v tujino?