Vabilo na International Coffee Break, Kopaonik Business forum, 5. marec 2024

Če se boste udeležili letošnjega “Kopaonik poslovnega foruma”, nikakor ne zamudite priložnosti druženja na našem, zdaj že tradicionalnem dogodku, tako z nami kot člani štirih bilateralnih organizacij v Srbiji:
 
“International Coffee Break” v torek, 5. marca 2024, med 16. in 17. uro, v Hotelu GRAND - Restavracija Casa (mednadstropje).

Vstop je prost.
 
V primeru, da želite izkoristiti priložnost tudi za predstavitev vašega podjetja, se lahko prijavite za sponzoriranje tega dogodka, in sicer na elektronski naslov klub@spk.rs, najkasneje do 1. marca 2024. S tem ste lahko vidni, tako na samem dogodku, kot tudi na družbenih omrežjih vseh sodelujočih bilateralnih organizacij.
 
Sponzorski paket:
 
Znesek 1000 €:
  • Logo na e-vabilu in vseh elektronskih gradivih 
  • Nagovor predstavnika podjetja ob odprtju dogodka (do 3 minute)
  • Omenjanje sponzorja na SPK spletni strani v zvezi z dogodkom
  • Zahvala podjetjem, ki so podprla dogodek, s strani organizatorjev med govorom
  • Promocija sponzorja na družbenih omrežjih in omenjanje v poročilih, ki bodo komunicirana prek uradnih kanalov vseh petih združenj
 
* Opozorilo glede zaščite osebnih podatkov. Naši dogodki se fotografirajo in snemajo. Fotografije in video posnetki se uporabljajo izključno za promocijo dogodka na naši spletni strani, klubskih mrežah ter publikacijah. Dodatno obstaja možnost objave tudi v drugih medijih.

Dodatne informacije:
Slovenački poslovni klub, klub@spk.rs
 
 
 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini