Podjetje za brizganje plastike na Poljskem naprodaj

 

Možnost poslovne priložnosti na Poljskem  


Prihodki: <10 milijonov EUR
Lokacija: Poljska
CFIE: PLS008
 

Predstavitev podjetja za brizganje plastike 

Podjetje ima sedež na Poljskem in se ukvarja z brizganjem plastike. Njegovo 30-letno zgodovino zaznamuje specializacija v oblikovanju in izdelavi plastičnih delov in njihovih ustreznih kalupov. Po brizganju te dele sestavi podjetje. Približno 70% celotne proizvodnje izvozijo predvsem v Nemčijo, Veliko Britanijo in Švedsko. Pomembno je, da je podjetje znano po pravočasni dobavi kakovostnih izdelkov in uvedbi sistema nadzora kakovosti na vsaki stopnji proizvodnje. Predvsem skrbi za različne industrije, vključno z avtomobilsko industrijo, gospodinjskimi aparati, oblačili, pohištvom, elektroniko in gradbeništvom. 

Proizvodnjo pa podjetje obvladuje skozi celoten proces od projektiranja do montaže. Natančneje, ta proces zajema načrtovanje izdelkov z orodji CAD, izdelavo kalupov za brizganje z vpenjalno silo med 50 in 800 tonami. Poleg tega 3D tisk za manjše naklade in montaža končnega izdelka. 

Zraven strojev za brizganje ima podjetje raznovrstno dodatno opremo. Ta oprema vključuje sušilne plastike, podajalnike, robote za pridobivanje kalupov, transporterje in nadzor sistema za temperaturo vroče vode, hladilno tekočino in več jeder. 

Posledično je tako tudi izboljšana kakovost proizvodnje, kateri pripomore avtomatizacija procesov. Najpomembneje pa je, da ima družba letni prihodek nekaj nad 10 milijonov evrov in EBIT v višini 0,8 milijona evrov. To ponazarja njegovo solidno finančno uspešnost. Poleg tega zaposluje pomembno ekipo 170 zaposlenih, njegova tržna vrednost pa je 5 milijonov evrov. 

Več informacij o podjetju, ki je naprodaj

Pripravilo:

Društvo in poslovni klub Triglav - Rysy
e-naslov: info@triglav-rysy.si

 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov