Predstavitev slovenskega poslovnega okolja tunizijskim podjetnikom in potencialnim investitorjem



Slovenska poslovna kluba v tujini Združenje za tunizijsko-slovenski poslovni razvoj (Le développement des affaires Tuniso-Slovène) in poslovni klub Tun Slo organizirata poslovni dogodek - Predstavitev slovenskega poslovnega okolja tunizijskim podjetnikom in potencialnim investitorjem.

Dogodek se bo odvijal 17. oktobra 2023 v hotelu Golden Carthage, Avenue de la Promenade les côtes de Carthage, La Marsa 2078 v Tunisu. Pričel se bo ob 18:00 in bo trajal približno do 23:00.

Na dogodek so s posebnim vabilom povabljeni pomembnejši deležniki tunizijskega gospodarstva, kakor tudi predstavniki Ministrstva za zunanje zadeve Republike Tunizije, združenja UTICA, Veleposlaništva Republike Srbije v Tuniziji, Veleposlaništva Avstrije, Veleposlaništva Italije, predstavnik EU v Tuniziji ter drugi.

Na dogodek so vabljena tudi vsa zainteresirana slovenska podjetja. Prosimo, da nas v primeru želje po udeležbi obvestite do 13. oktobra 2023.
 
Program:  
18:00 – 19:30 predstavitev Slovenije in slovenskega poslovnega okolja potencialnim tujim investitorjem
19:30 – 20:00 predstavitev kandidata za častnega konzula Republike Slovenije v Tuniziji, g. Ahmed Riza
20:00 – 20:30 predstavitev novoustanovljene človekoljubne organizacije - Association Zina (donatorska akcija za pomoč depriviligiranim otrokom Republike Tunizije)
20:30 – 23:00 B2B, večerja in druženje
 

Dodatne informacije

Za več informacij smo dosegljivi na domen.miksa@gmail.com ali leonardocarpinteri1@gmail.com.


Vljudno vabljeni k udeležbi.

Vabilo (pdf)


 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini