Nizozemska trgovinska misija za obnovljive vire energije v Sloveniji, Ljubljana 5. september 2023V veliko veselje nam je, da vas v imenu Veleposlaništva Kraljevine Nizozemske, RVO - Nizozemske agencije za podjetništvo, Handelsroute, Slovensko nizozemske poslovne platforme SDBP in drugih soorganizatorjev vabimo, da se udeležite Nizozemske trgovinske misije za obnovljive vire energije v Sloveniji

Trg se vse bolj zaveda potrebe po obnovljivih virih energije in učinkovitem upravljanju z energijo. Potreba po spremembah je velika. Naša skupna priložnost, da jih uresničimo, je zdaj.

Sodelovanje vam daje možnost udeležbe na Nizozemsko-slovenskem poslovnem forumu in/ali srečanj s podjetji iz nizozemske poslovne delegacije.

Podjetja iz delegacije so iz sektorja sončne in bioenergije ter podjetja, ki prinašajo najnovejše rešitve na področju proizvodnje energije iz obnovljivih virov in učinkovite rabe energije. Srečanje in sodelovanje s temi podjetji pomeni pridobivanje neprecenljivih stikov, ustvarjanje poslovnih priložnosti in pridobivanje potencialnih partnerjev z znanjem in globalnimi referencami. 

Nizozemsko-slovenski poslovni forum in matchmaking z nizozemskimi podjetji bosta potekala 5. septembra 2023 s pričetkom ob 13. uri v Ljubljani na Gospodarski zbornici Slovenije.

Rok za prijave za matchmaking z nizozemsko poslovno delegacijo je do petka, 18. avgusta 2023.

Svetujemo čim hitrejšo prijavo, ki prinaša več možnosti za uvrstitev v končni izbor (vsako podjetje iz nizozemske delegacije bo izbralo 3 slovenska podjetja za 30-minutna srečanja med slovenskimi podjetji, ki bodo v prijavi izrazila željo po Matchmaking sestankih). Pri prijavi nujno napišite, s katerim nizozemskim podjetjem se želite srečati.

Prijava na Nizozemsko-slovenski poslovni forum bo odprta do zasedbe prostih mest. Pohitite in si svoje mesto zagotovite pravočasno!

Prav zaradi vse bolj zaskrbljujočih in vse pogostejših ekstremnih vremenskih pojavov se vse bolj zavedamo nujnosti meddržavnega sodelovanja in v skupnih priložnosti za rast, da bomo kar najhitreje sanirali posledice poplav in plazov tudi z pospešenim zelenim energetskim prehodom. Tudi zato, ker je zaradi dogodkov zadnjih dni Slovenija postala nekakšen poligon za nove koncepte EU na področju kriznega upravljanja in za nove priložnosti v sodelovanju med slovenskimi in nizozemskimi podjetji.

Prepričani smo, da to vrhunsko meddržavno srečanje prebojnih podjetij lahko marsikomu prinese povsem nove prilžnosti tako na slovenskem kot tudi na nizozemskem trgu in na trgih tretjih držav. 
 

Udeležbo prijavite tukaj!

 

Dodatne informacije

Če imate kakršnakoli vprašanja ali želite izvedeti več, pa nam pišite na partners@sdbp.eu.


Veselimo se vaše udeležbe ter sodelovanja in skupnih uspehov,

Slovensko nizozemska poslovna platforma 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini