Poslovna konferenca: Uspešen vstop na brazilski trg, 26. maj 2022

 

Posnetek dogodka (YouTube)

 

Predstavitve:

 

Kako registrirati podjetje v Braziliji v 7 korakih?


Gospodarska zbornica Slovenija - Brazilija SLOBRAZ bo skupaj s Slovensko poslovno globalno povezavo | SGBN organizirala informativno predstavitev brazilskega poslovnega okolja, značilnosti poslovanja, navodil za podjetja, ki prvič vstopajo na trg, in primerov dobrih praks (slovensko podjetje že delujoče na brazilskem trgu).

Dogodek je namenjen slovenskim podjetjem, ki imajo interes razširiti svoja podjetja in uspešno prodreti na brazilski trg.

Konferenca se bo začela s predstavitvijo člana SLOBRAZ zbornice, specialista za investicije iz podjetja STRINGS® – strategije, naložbe, globalno poslovanje, s poudarkom na poslovanju v Braziliji, in poslovnega pravnega svetovalca za tujce, ki pomaga tujim podjetjem pri pridobivanju sredstev in postopkom odpiranja podjetja ali iskanja partnerjev v Braziliji.

Investicijski in pravni svetovalec bosta seveda na voljo tudi za vsa vprašanja v zvezi s poslovnimi informacijami, kot npr.:
 
  • osnovna načela za uspešen vstop na brazilski trg
  • kako registrirati podjetje v Braziliji v 7 korakih
  • brazilska poslovna dejstva, zakaj odpirati ali si iskati poslovne partnerje
  • kakšen je začetni kapital, bančna struktura, delovna zakonodaja, plače obdavčitve in finančno poročanje v Braziliji.

Dogodek se bo odvijal preko Zoom platforme. 

Predhodne prijave na tej povezavi.  

Datum: 26. maj 2022 
Ura: ob 18.00 po srednjeevropskem času 


Organizator in soorganizator dogodka: SLOBRAZ in SGBN

Pokrovitelji dogodka: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Veleposlaništvo Republike Slovenije v Brasilii, Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu



 

Preberite tudi:

Ustanavljanje družb v Braziliji