Smart Tourism Meet Up na sejmu turizma Place2Go, 8. - 10. april 2022Prvi virtualni Meet Up na Hrvaškem ima letos že četrto izdajo in se prvič odvija po hibridnem modelu – v živo in na spletu. SLO CRO Poslovni klub tudi letos podpira vsebine, ki jih odpira Smart Tourism Meet Up. Ta se tokrat odvija na največjem mednarodnem turističnem sejmu na Hrvaškem PLACE2GO od petka, 8. aprila, do nedelje, 10. aprila 2022, v zagrebški Areni in gosti ugledne turistične strokovnjake iz Hrvaške in sosednjih držav.

Kako se razvija turizem? Ali je sploh „Smart“ in ali smo na tej poti? Kakšni so svetovni trendi, katere vrste turizem je danes zaželen in kako v turizmu doseči trajnostni razvoj, so le nekatera vprašanja, na katera bomo iskali odgovor v razpravah in predstavitvah turističnih strokovnjakov.

Vsi, ki se ne boste mogli udeležiti sejma v živo, boste panelne razprave lahko spremljali preko spleta.
 

Smart Tourism Meet Up prinaša nova znanja, dobre prakse in pobude o naprednih vidikih turizma

Smart tourism Meet Up je sprva potekal samo v online obliki, ko je bil leta 2020 spodbujen s krizo v turizmu, ki jo je povzročila epidemija Covid19. Meet Up prinaša nova znanja, dobre prakse, pobude in razprave o naprednih vidikih turizma, IT, AI, poslovanju, torej vseh sodobnih oblikah turizma.

Konferenca pokriva več področij turizma, gosti izjemno zanimive govornike in je zato že pridobila pozornost številnih turističnih strokovnjakov ter širše javnosti.

Prijave na: smarttourism.live 

Preberite tudi:


Turizem na Hrvaškem