Gospodarska delegacija v Republiko Zambijo


Vljudno vabljeni k udeležbi v gospodarsko delegacijo v Republiko Zambijo, ki bo predvidoma potekala od 7. do 14. novembra 2021 in jo organizira Slovenski poslovni klub v Zambiji. Gospodarsko delegacijo delno podpirajo SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovenski podjetniški sklad. 
 
Okvirni program delegacije:
1. dan: Let Ljubljana–Lusaka
2. dan: Sprejem in slovensko zambijski poslovni Forum - B2B srečanja
3. dan: Obisk Razvojne agencije Zambije in Ekonomskega združenja Zambije, B2G srečanja
4. dan: Obisk Gospodarske zbornice Zambije in voden ogled tovarne SEBA food - proizvajalec prehrambenih izdelkov iz žitaric
5. dan: Obisk lokalne tržnice in nekaterih lokalnih zanimivosti
6. dan: Let Lusaka–Ljubljana 


Okvirni stroški obiska 
Stroški kotizacije za udeležbo v gospodarski delegaciji znašajo 400,00 EUR na posameznega udeleženca. Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska. Račun za kotizacijo bo izdan ob zaključku zbiranja prijav, 22. oktobra 2021 s takojšnjim rokom plačila. Delegacija bo izvedena, ob predpostavki udeležbe najmanj 4 slovenskih podjetij. Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko Slovenskega poslovnega kluba Zambija, ki je pripravil skupinski potovalni aranžma. 

Kontaktna oseba je g. Damjan Zonta, GSM: 031 889 294, e-mail: info@slo-zambia.com.

Slovenian Business club Zambia 
Informativna cena potovalnega aranžmaja, na dan izdaje tega vabila, ob predpostavki udeležbe minimalno 4 udeležencev, znaša 4.300,00 EUR in vključuje letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Ljubljana–Lusaka, 4 nočitve v enoposteljnih sobah z zajtrkom v 4* hotelu v Lusaki, transfer letališčehotelletališče v Lusaki, strošek prevozov do poslovnih subjektov. 

Trenutni vstopni pogoji v Zambijo – COVID-19 
Vsi potniki, ki prihajajo v Zambijo, morajo predložiti potrdilo o negativnem rezultatu PCR testa na COVID-19, ki ne sme biti starejši od 72 ur. Preskuse mora izdati pooblaščen in akreditiran laboratorij v Sloveniji. Vse podrobnosti si lahko preberete na povezavi.

Izkoristite vavčerje Slovenskega podjetniškega sklada za 60 % kritje stroškov obiska 
Slovenski podjetniški sklad tudi v letu 2021 pomaga MSP-jem pri prodoru na tuje trge s programom spodbud preko vavčerjev, kjer lahko podjetja koristijo vavčer za udeležbo na gospodarskem forumu ali gospodarski delegaciji v tujini in si s tem zagotovijo povračilo do 60 % stroškov.

Prijava in dodatne informacije 
Prosimo, da za udeležbo v gospodarski delegaciji izpolnite prijavnico in jo posredujete najkasneje do petka, 22. oktobra 2021 na elektronski naslov: info@slo-zambia.com. Za vse dodatne informacije in pomoč pri pripravi vlog smo vam na voljo.

Kontaktna oseba je g. Damjan Zonta, GSM: 031 889 294.