Webinar: Predstavitev gospodarske delegacije v Zambijo, 2. september 2021


Slovenski poslovni klub Zambija vabi slovenska podjetja na webinar "PREDSTAVITEV GOSPODARSKE DELEGACIJE V ZAMBIJO", ki bo potekala v mesecu oktobru 2021. 

Če vas poslovni obisk Zambije zanima, vas vabimo, da se nam pridružite na spletnem dogodku v četrtek, 2. septembra 2021, ob 14. uri. 


Predsednik poslovnega kluba Zambija gospod Damjan Zonta bo pojasnil, zakaj je gospodarska delegacija pomembna in koristna za slovenska podjetja, saj je afriški trg zelo specifičen. Pojasnil bo, kako lahko udeležba v gospodarski delegaciji podjetjem omogoča spoznavanje lokalnega in mednarodnega okolja in ne nazadnje je ena od priložnosti za prodor različnih izdelkov in storitev na afriški trg. Predstavil bo tudi okvirni potek delegacije. 

Naš osrednji gost bo tokrat gospod Kellys Kaunda, tajnik zambijske ambasade v Berlinu, ki bo pojasnil trenutne razmere glede potovanja v Zambijo in lokalnih ukrepov zaradi Covid-19. 

Za udeležbo na dogodku vas vljudno prosimo, da nas kontaktirate preko maila dzonta6@gmail.com, da vam omogočimo dostop k spletni skupini.

Webinar bo trajal predvidoma eno uro in bo potekal preko spletne platforme Zoom v angleškem jeziku. Udeležba je brezplačna.

Dobrodošla vprašanja že pred samim dogodkom, ki nam jih lahko pošljete preko maila dzonta6@gmail.com, saj bomo tako lahko že vnaprej pripravili konkretne odgovore. 

Vljudno vabljeni.

Vabilo (pdf)