Prednosti odprtja podjetja na Slovaškem in davčne ugodnosti Republike Slovaške, Rogaška Slatina, 22. september 2020


Združenje Slo/Slo (Združenie občanov a spoločností Slovinskej republiky a Slovenskej republiky), ki ima status slovenskega poslovnega kluba na Slovaškem, vabi podjetja in gospodarstvenike na poslovni dogodek "Prednosti odprtja podjetja na Slovaškem in davčne ugodnosti Republike Slovaške".

Dogodek bo izveden 22. septembra 2020, s pričetkom ob 11:00 v Rogaški Slatini, v Poslovnem Centru Vrelec (Celjska cesta 30, Rogaška Slatina).

Med gosti, ki bodo predstavljali prednosti odprtja podjetja na Slovaškem, bo podjetje ASB s.r.o., član Združenja Slo/Slo. Podjetje ima na Slovaškem ter v svojih podružnicah na Madžarskem, Poljskem ter Češkem več kot 500 rednih strank, katerim so pomagali pri vstopu in odprtju podjetja na Slovaškem. Med strankami so svetovno znane multinacionalke kot so Lacoste, Decathlon, Brown Brothers Harriman in podobni.

Prijave sprejemamo do 15. septembra 2020, zaradi lažje organizacije dogodka. 

Za dodatne informacije in potrditev udeležbe se prosim obrnite na e-mail: prezident@slo-slo.eu ali na telefonsko številko +421 903 400 620 (Borut Meršak). 

Dogodek podpirata in sofinancirata SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije. 

Vljudno vabljeni.

Borut Meršak, predsednik Združenja SLO/SLO