Webinar: Kako pridobiti finančna sredstva - aktualni razpisi za podjetnike na Hrvaškem


V sodelovanju s podjetjem Tikom Pro pripravljamo webinar na temo: Kako pridobiti finančna sredstva - aktualni razpisi za podjetnike na Hrvaškem.

Na spletnem seminarju bo Sandra Dudaš, vodja projektne skupine Tiko Pro Hrvaška, predstavila trenutne razpise za podjetnike in odgovorila na vprašanje, kako priti do finančnih sredstev prek razpisov:
 

  • merila za prijavo na razpise,
  • aktualni razpisi za inovacije in certificiranje, ugodni finančni krediti HBOR in HAMAG BICRO.
  • Si upate tekmovati z evropskimi podjetji v Bruslju?


Webinar bo prek aplikacije Microsoft Teams potekal v sredo, 13. maja 2020, od 10. do 10.30, v hrvaškem jeziku. 

Vljudno vas vabimo, da se prijavite preko spletnega obrazca TUKAJ ali pišete po e-pošti: poslovniklub@slo-cro-klub.hr za pridobitev informacij o prijavi.

Predstavitev predavateljice
Sandra Dudaš, vodja projektne skupine Tiko Pro Hrvaška
Sandra Dudaš je magistrica prava, ki je v okviru svojega univerzitetnega študija spoznavala tudi pravni sistem Evropske unije in svoje znanje uporablja pri ocenjevanju skladnosti prijav projektov z navedenimi predpisi. Kot študentka se je vpisala na študijsko bivanje Erasmus + v Mariboru in kasneje, po diplomi, v istem mestu opravila poklicni staž Erasmus +. Takšne izkušnje so ji pomagale pri izboljšanju slovenskega jezika in tudi dale vpogled v delovanje poslovnega sistema z drugačnega vidika. Sandra je zadolžena za usklajevanje hrvaške projektne skupine in pripravo projektnih predlogov, poslovnih načrtov in investicijskih študij.