Vabilo – Slovenska investicijska konferenca, Karpacz, Poljska, 6. - 8. september 2022

 

Poljsko - slovenski klub Triglav-Rysy, SPIRIT Slovenija, Veleposlaništvo Republike Slovenije v Varšavi in Veleposlaništvo Republike Poljske v Ljubljani organizirajo Slovensko investijsko konferenco, ki bo potekala v času 31. Gospodarskega foruma med 6. in 8. septembrom 2022 v Karpaczu na Poljskem.
 

Na forumu so vsako leto sprejete pomembne deklaracije

Forum že 30 let združuje politične, gospodarske in družbene voditelje iz več kot 60 držav. Služi kot platforma, na kateri se izmenjujejo pogledi najpomembnejših osebnosti evropske politike in gospodarstva. Na forumu so vsako leto sprejete pomembne deklaracije, zato zasedanja pritegnejo medije z vsega sveta, njihovi učinki pa med strokovnjaki odmevajo še dolgo po zaključku foruma.


Foto: Economic forum

Letošnja tema: Evropa pred novimi izzivi

Tema letošnje konference je ˝Evropa pred novimi izzivi˝. Kot vsako leto udeležence čaka bogat program z več kot 200 dogodki. Karpacz bodo tri dni obiskali najpomembnejši ljudje v državi in regiji: voditelji politike, gospodarstva, lokalne samouprave ter vidni predstavniki sveta kulture in znanosti. Razprave bodo spremljali novinarji iz vse Evrope.

Program slovenske investicijske konference in prijava

Slovenska investicijska konferenca bo obravnavala ekosistemske startupe, na njej pa se boste lahko povezali s slovenskim podjetniki ter strokovnjaki ter izvedeli več o poslovnih možnostih in naložbenih priložnostih v Sloveniji.

Za vprašanja  se lahko obrnite na poslovni klub Triglav Rysy ( info@triglav-rysy.si ), ki je odgovoren za slovensko delegacijo na dogodku.

 
Pripravil:

Matej Hojnik,
predsednik poslovnega društva Triglav-Rysy, 
info@triglav-rysy.si
 
 
Preberite tudi:

Katere brezplačne storitve nudijo slovenski poslovni klubi v tujini?
Kakšne so poslovne priložnosti na Poljskem
Blagovna menjava med Slovenijo in Poljsko