Dan Magreba in Bližnjega Vzhoda v Rogaški Slatini - Razvojno-gospodarsko povezovanje Slovenije z državami Magreba in Bližnjega Vzhoda, 21. oktober 2020

 

Obvestilo

ponedeljek, 19. oktober 2020

Skladno z novimi pravili Vlade Republike Slovenije, vezanimi na javno zbiranje, je poslovni dogodek "Dan Magreba in Bližnjega Vzhoda - Rogaška Slatina" prestavljen na online platformo ZOOM. Dogodek se začne ob 10:00.

 

Slovenski poslovni klub v tujini Združenje za tunizijsko-slovenski poslovni razvoj (Le développement des affaires Tuniso-Slovène) organizira poslovno-humanitarni dogodek Dan Magreba in Bližnjega Vzhoda v Rogaški Slatini - Razvojno-gospodarsko povezovanje Slovenije z državami Magreba in Bližnjega Vzhoda.

Dogodek bo 21. oktobra 2020 s pričetkom ob 15. uri v Kulturnem centru v Rogaški Slatini.

Dogodek bo sestavljen iz dveh delov. V prvem delu bodo slovenskim podjetjem predstavljeni podporni fondi za razvojne investicije v magrebške države ter Bližnji Vzhod. Svoje dobre prakse bodo predstavile tudi tuje razvojne-podporne agencije in sodelujoči magrebški diplomati. Drugi del dogodka bo humanitarno obarvan, kjer bodo lahko anonimno sodelovali vsi zainteresirani.

Za več informacij smo dosegljivi na domen.miksa@mid-consulting.eu oz. leonardo.carpinteri@euin.it (angleščina).

V organizaciji dogodka sodeluje tudi Podjetniški inkubator Rogaška Slatina ter Občina Rogaška Slatina.

Dogodek je podprt in sofinanciran s sredstvi javne agencije SPIRIT Slovenija ter Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

Vljudno vabljeni k udeležbi.

Program (pdf)