Innotalks: Pomikanje mej umetne inteligence: 26.5.20 ob 12.00 @FestINNO


Slovensko deželno gospodarsko združenje vabi zainteresirana podjetja, da se v torek, 26. maja 202,0 ob 12.00 uri udeležijo pogovora, ki ga bomo imeli s predstavnikom goriškega podjetja Isonlab, ki je eno od najzanimivejših italijanskih podjetij iz področja umetne inteligence in virtualne resničnosti.

Isonlab srl je razvilo umetno inteligenco NILSA, ki se razlikuje po tem, da je sposobna simulirati delovanje človeških možganov. S kombiniranim delovanjem hardware-a in software-a Isonlab razvija po meri izdelane rešitve za podjetja, ki izboljšajo produktivnost in zmožnost prilaganja njihovih proizvodnih procesov v sektorjih kot so industrijska proizvodnja, logistika in trženje.

Pogovora se bo udeležil vodja trženja Francesco Passador v okviru festivala inovativnosti FESTINNO, oglejte si celoten program TUKAJ.

Pogovor poteka preko spletne platforme ZOOM, ki jo lahko brezplačno prevzamete na računalnik preko povezave https://zoom.us/download ali namestite app za mobilni telefon/tablico, ki jo dobite na Google Play (za naprave Android) ali App store (za Appleove naprave – dovolj da v iskalniku poiščete “Zoom”).

Delavnica bo dosegljiva s klikom na to povezavo: zoom.us (Meeting ID: 922 3321 7552; password: 272203).

Povezava se bo aktivirala nekaj minut pred začetkom dogodka.

Prijave na dogodek zbira Univerza na Primorskem preko portala Eventbrite.

#INNOtalks je ciklus srečanj z uspešnimi podjetniki v sklopu projekta ”NUVOLAK2”, v katerem sodeluje tudi SDGZ-URES kot član začasnega združenja ATS Confcommercio Trieste in, ki ga sofinancira Program Interreg V A Slovenija-Italija.

PRIJAVA

Dodatne informacije:
Slovensko deželno gospodarsko združenje
E: info@sdgz.it