Vabilo na II. Regionalni poslovni forum, Novi Sad, 1.-4. oktober 2019


Slovenski poslovni klub v sodelovanju z Avtonomno pokrajino Vojvodina, Skupščino evropskih pokrajin, Gospodarsko zbornico Vojvodine, Razvojno agencijo Vojvodine, Novosadskim sejmom ter Evropsko podjetniško mrežo med 1. in 4. oktobrom 2019 vabi na že II. Regionalni poslovni forum, na katerem bo država partnerica Slovenija.

Na Forumu bodo sodelovala ugledna podjetja iz regije, regionalne gospodarske zbornice, regionalne razvojne agencije in druge ustanove, ki sicer ponujajo podporo za razvoj majhnih in srednjih podjetij, oziroma za izboljšanje poslovne klime, tako za poslovanje kot nova vlaganja.

Dogodek udeležencem ponuja priložnost za predstavitev svojih dejavnosti in potencialov ter možnost povezav s podjetji in ustanovami, ki takšno poslovno klimo podpirajo, oziroma vanjo investirajo. Letošnji forum bo potekal v času 52. Mednarodnega sejma lova, ribolova ter turizma v Novem Sadu.

Vsi udeleženci bodo lahko sodelovali na B2B sestankih, na katerih bodo na podlagi svojih želja izmenjevali izkušnje z ostalimi podjetji in ustanovami na sejmu.

Predstavljena bodo naslednja področja:
  • kmetijstvo in prehrambena industrija
  • kovinsko-predelovalna industrija
  • nadomestni deli za avtomobile
  • informacijske tehnologije
  • turizem.

Spletna platforma za organizacijo "ena-na-ena" sestankov http://rbf2019novisad.talkb2b.net omogoča tudi vzpostavitev poslovnega sodelovanja med regijami, vključno z dogovori o svobodni trgovini ter proizvodnji, skupnih projektih ter vlaganjih, dostopom do trgov t.i. tretjih držav, pa tudi izmenjavo tehnologij, znanja in izkušenj ter sodelovanje pri projektih z visoko stopnjo konkurenčnosti in inovacij, financiranih s strani EU ter drugih vlagateljev.

Program II. Regionalnega gospodarskega foruma (pdf)

Vse dodatne informacije dobite na spletni strani www.rbf.vojvodina.gov.rs ali na e-naslovih rbf2019@vojvodina.gov.rs, klub@spk.rs in mobilni številki +381 60 424 25 590.


Več informacij o poslovnem sodelovanju Slovenije s Srbijo