Vabilo k udeležbi v okviru gospodarske delegacije v Zambijo, 6. do 13. oktober 2019

 
Vljudno vabljeni k udeležbi v gospodarski delegaciji v Republiko Zambijo, ki bo  potekala od 6. do 13. oktobra 2019.

Gospodarsko delegacijo organizira Slovenski poslovni klub v Zambiji v sodelovanju s SPIRIT Slovenija, javna agencija,  Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Ambasado Republike Zambije v Berlinu.
 

Okvirni program delegacije

 
1.dan : Let Ljubljana- Lusaka
2.dan : Sprejem in slovensko zambijski poslovni Forum - B2B srečanja v hotelu
3.dan : Obisk Ministrstva za razvoj in planiranje in Zambijske razvojne agencije
4.dan : Obisk Gospodarske zbornice Zambije in  Zbornice za industrijo in razvoj
5.dan : Obisk konference in sejma Ecommerce Expo (ZEEC), obisk dobrodelne organizacije Twende
6.dan : Let Lusaka - Ljubljana


Podjetja, ki želijo sodelovati v okviru gospodarske delegacije, morajo izpolnjen prijavni obrazec posredovati na naslov info@slo-zambia.com, najkasneje do 26. avgusta 2019.
 

Okvirni stroški obiska

 
Stroški kotizacije za udeležbo v gospodarski delegaciji znašajo 400,00 EUR na posameznega udeleženca (DDV je vključen v ceno). Kotizacija krije organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska.
 
Račun za kotizacijo bo izdan ob zaključku zbiranja prijav, 26. avgusta 2019 s takojšnjim rokom plačila. Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 30. avgustu 2019, zaradi že nastalih organizacijskih stroškov, kotizacije ne vračamo. Delegacija bo izvedena, ob predpostavki udeležbe najmanj 5 slovenskih podjetij.
 
Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko Slovenskega poslovnega kluba Zambija, ki je pripravil skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov.
  
Informativna cena potovalnega aranžmaja, na dan izdaje tega vabila, ob predpostavki udeležbe minimalno 5 udeležencev, znaša 2.800,00 EUR in vključuje letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Ljubljana-Carigrad-Lusaka,  4 nočitve v enoposteljnih sobah z zajtrkom v 4* hotelu v Lusaki, transfer letališče-hotel-letališče v Lusaki, strošek prevozov do poslovnih subjektov.

Mala, mikro in srednje velika podjetja imajo možnost sofinanciranja stroškov aktivnosti vezanih na udeležbo na obravnavanem dogodku, do višine 60 % upravičenih stroškov v okviru spodbud Slovenskega podjetniškega sklada.


Vljudno vabljeni.


Dodatne informacije:
 
Damjan Zonta
T: 031 889 294
E-mail: info@slo-zambia.com
 
 
Prijavni obrazec (pdf)
Prijavni obrazec (doc)