Vabilo podjetjem za udeležbo na kongresno-sejemski prireditvi FMCG, Varšava, 28. - 29. maj 2019


Poljsko-slovenski poslovni klub in Javna agencija SPIRIT Slovenija vas vabita, da se udeležite kongresno-sejemske prireditve s področja Fast-Moving Consumer Goods (FMCG), ki je največja tovrstna prireditev v Srednji in Vzhodni Evropi. Dvodnevno dogajanje bo potekalo 28. in 29. maja 2019, v Varšavi na Poljskem.
 
Na prireditvi se boste imeli možnost srečati s predstavniki iz prehrambne industrije, drogerij in farmacije iz Poljske in drugih evropskih držav. Na dogodku bodo prisotni tudi nabavniki in top managerji trgovskih verig ter proizvajalci in ponudniki storitev iz industrije FMCG. Prisotnih bo več kot 1200 udeležencev, med njimi tudi podjetja iz prehrambne in kozmetične industrije, kot so Bakkaland, Eurocash, Elevita, Mercury, Linomag, Ceneo, ki skupaj ustvarijo 100 mio EUR prometa.
 
V okviru dogodka bodo organizirana tudi individualna B2B poslovna srečanja, na katerih se bodo udeleženci lahko srečali s potencialnimi poslovnimi partnerji - nabavniki in pridobili nove poslovne priložnosti. Vsem udeležencem dogodka organizator zagotavlja najmanj 3 B2B srečanja. Slovenska podjetja pa se bodo imela možnost predstaviti tudi na skupinski stojnici.
 
Hitre spremembe na trgu FMCG so velik izziv za podjetja, hkrati pa predstavljajo priložnost za nadaljnji razvoj in približevanje današnjemu potrošniku. Na prireditvi bodo poudarjeni najnovejši trendi iz te industrije:
  • digitalna in tehnološka preobrazba,
  • e-commerce in IoT
  • naravno okolje in njegova zaščita,
  • Big Data in personalizacija ponudbe,
  • krožno gospodarstvo in brezgotovinsko plačevanje.
Rok za prijavo na dogodek je 20. maj 2019
 
Vabilo
Uradna spletna stran dogodka
Podroben urnik dvodnevnega programa
Govorci na kongresu

Prijava in dodatne informacije:
Poljsko-slovenski poslovni klub Triglav-Rysy
T: +48 426 540 070
E: info@triglav-rysy.si


Poglejte si tudi:
Poslovno okolje Poljske
Slovenski poslovni klubi