Mednarodni sejem EXPOKOS, Priština, 16.-18. april 2019


Slovenski poslovni klub s Kosova se že vrsto let trudi za vzpostavljanje poslovnega sodelovanja med slovenskimi in kosovskimi podjetji. Med drugim imajo Slovenska podjetja, ki delujejo preko kluba, kar 50 % popust pri nastopu na mednarodnih sejmih na Kosovu. Pri tem naprošamo vsa zainteresirana Slovenska podjetja, da se nam javijo in skupaj z našo podporo preučimo možnosti nastopa na kosovskem tržišču.

Od 16. do 18. aprila 2019 se v Prištini odvija mednarodni sejem gradbeništva, energetike, tehnologije in pohištva EXPOKOS. Časa za prijavo je malo. V kolikor na tem sejmu ne morete prisostvovati, nam lahko pošljete tudi vaš propagandni material, ki ga bomo razstavili na našem prostoru na sejmu, zaželene so tudi video vsebine, ki jih bomo predvajali med sejmom.   

Vaše propagandne materiale lahko dostavite tudi predstavniku Slovenskega poslovnega kluba s Kosova (razstavni prostor v preddverju), ki bo prisoten na Brdu pri Kranju, dne 10. aprila 2019 na 2. Nacionalni konferenci o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva.

Dobrodošli in veselimo se sodelovanja z vami!

Dodatne informacije:
Bajram Fusha
EAC Slovenski poslovni klub
T: +383 44 166 979
E: bajramfusha@gmail.com; info@eac-ks.eu; blerta.aliu@eac-ks.eu