Vabilo za sodelovanje na sejmu Agritech Expo Zambia 2019, Chisamba, 11.-13. april 2019


Slovenski poslovni klub Zambija nudi možnost sodelovanja in predstavitve slovenskih podjetij na sejmu Agritech Expo Zambia 2019, ki se bo od 11. do 13. aprila 2019 odvijal v mestu Chisamba v Zambiji (GART Research Centre in Chisamba).

Predstavitev na sejmu ali obisk sejma je priložnost za vzpostavitev novih poslovnih priložnosti, saj se ga udeležuje preko 20.000 obiskovalcev, 220 lokalnih in mednarodnih razstavljavcev na kar 70.000 m2 razstavnega prostora.

Sejem ni namenjen splošni javnosti, ampak je bolj poslovno osredotočen ter daje poudarek predvsem na združevanju končnih kupcev in strokovnjakov na področju kmetijstva.

Na sejmu bodo na svojem razstavnem prostoru vse dni prisotni predstavniki Slovenskega poslovnega kluba Zambija z namenom promocije in prepoznavnosti slovenskega gospodarstva. Organizirali bodo tudi B2B, B2C srečanja, zato vas vabijo, da se preko poslovnega kluba predstavite na sejmu.

Nudijo vam 3-dnevno promoviranje in podrobnejšo predstavitev vašega podjetja ter izdelkov in storitev. Za vaše podjetje bodo zbirali kontaktne podatke potencialnih poslovnih partnerjev, ob koncu pa pripravili končno poročilo z vsemi informacijami, pridobljenimi v času sejma.

Brošura Agritech Expo Zambia 2019 (pdf)

Več informacij o dogodku:
Slovenski poslovni klub
E: info@slo-zambia.com