Povabilo: Vakanz 2019 in vnaprej dogovorjeni sestanki


Radi bi vas obvestili, da bo v terminu od 18. do 20. januarja 2019 v Luksemburgu ponovno organiziran sejem turizma Vakanz.

Luksemburško-slovenski poslovni klub LSBC ob tej priložnosti pripravlja obisk sejma / delegacijo slovenskih podjetij in organizacij.
Udeležba na sejmu je ključna za vse turistične predstavnike, ki želijo pridobiti nove ideje in navdih za pripravo programov za goste iz regije Beneluks.

Vakanz je idealno stičišče za navezavo kontaktov s potencialnimi poslovnimi partnerji ter razgovore z individualnimi bodočimi gosti. Več informacij: expovakanz.lu/en.

Dodana vrednost za vse člane izhodne delegacije bodo vnaprej dogovorjeni sestanki s ključnimi deležniki v Luksemburgu, ki lahko pomagajo pri promociji oziroma vzpostavitvi povezav za  poslovne dogovore ali strateška partnerstva. Končni cilj delegacije je predstavitev Slovenije kot idealne turistične destinacije in privabljanje novih gostov.

Prosimo, da nam do 18. decembra na e-naslov info@lsbc.lu sporočite, če vas udeležba v delegaciji zanima.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki +381 31 299 620 (Gospod Strahinja Tirnanić, v angleškem jeziku).

Vabilo (pdf)

Luksemburško-slovenski poslovni klub LSBC
E: info@lsbc.lu