B2fair @ ICT Spring Europe, European Convention Center, Luksemburg, 15. - 16. maj 2018


Luksemburško-slovenski poslovni klub (LSBC) vabi slovenska podjetja, da se udeležijo največjega in najpomembnejšega dogodka v svetu Tech skupnosti v regiji Beneluks in širše, se seznanijo z najnovejšimi smernicami ter vnaprej dogovorijo za b2b sestanke z mednarodnimi podjetji.

Glavne teme ICT Spring 2018:
  • Finančne tehnologije: blockchain, bančništvo, investicije, …
  • Digitalizacija: prihodnost filmov, digitalna realnost, novi mejniki v digitalizaciji, …
  • Vesolje: aplikacije – tehnologije, financiranje, konkurenčnost, podjetništvo, raziskovanje vesolja, vesoljsko rudarjenje, opazovanje zemlje, vesoljski viri, …

Chamber of Commerce Luxembourg med 15. in 16. majem 2018 v Luksemburgu organizira  nov matchmaking dogodek B2fair @ ICT Spring Europe 2018, kjer je LSBC uradni partner za Slovenijo. Dogodek je namenjen predstavljanju najnovejših smernic in novosti ter diskusiji o njihovih vplivih na družbo kot tudi na poslovni svet ter sklepanju novih poslovnih povezav.

Za več informacij o B2fair @ ICT Spring Europe 2018 obiščite spletno stran: www.b2fair.com/ictspring2018.

Zakaj se udeležiti B2fair @ ICT Spring Europe?
•    dva dni poslovnih sestankov
•    priložnost vzpostaviti trdna osebna in poslovna razmerja na področju IKT
•    odlično priložnost mreženja za digitalne navdušence, inovacijske managerje, raziskovalce, start-up podjetja, itd.
•    možnost srečanja vašega idealnega poslovnega partnerja.

Preko vnaprej objavljenih profilov ter opisov ponudb in povpraševanj se dogovorite za sestanke ter nato na samem dogodku na vnaprej dogovorjenih individualnih pogovorih in sestankih navežete  stike in nove poslovne dogovore s potencialnimi poslovnimi partnerji na področju poslovnega, tehnološkega ali raziskovalnega sodelovanja.

Registracija: Uporabite povezavo. Po uspešni registraciji prejmete s strani organizatorjev vašo »Access code« in lahko pričnete z rezervacijo sestankov. Že prijavljena podjetja lahko spremljate v zavihku »catalogue« na b2fair strani.

Vabilo (pdf)

Dodatne informacije:
Luksemburško-slovenski poslovni klub LSBC
E: iztok.petek@lsbc.lu;  M: 040 506 185
E: natasa.zajec@lsbc.lu; M: 031 390 477