Luxinnovation izdal prvo številko poslovne revije Happen


Happen je povsem nova letna poslovna revija v angleškem jeziku, ki mednarodnemu občinstvu razkriva tehnološko odličnost in inovativni duh Luksemburga in luksemburških podjetij. Revija je namenjena vsem tujim vlagateljem in podjetnikom, ki iščejo poslovne priložnosti v središču Evrope. Veliko vojvodstvo Luksemburg  je poleg odlične poslovne lokacije tudi čudovito mesto za življenje in delo v srcu Evrope.

Prva številka Happen vsebuje 100 strani poglobljenih intervjujev, člankov o ključnih gospodarskih sektorjih v Luksemburgu, primerjav in še veliko več iz poslovnega sveta. V prvi številki je šestnajst strani namenjenih luksemburški strategiji na področju vesoljskih tehnologij, vključno z intervjujem s podpredsednikom vlade in ministrom za gospodarstvo Etienne Schneiderjem. Lahko pa tudi preberete več o luksemburški strategiji za tretjo industrijsko revolucijo in kako se je država hitro in strateško spremenila v digitalni narod, ki je pripravljen odgovoriti na zahteve industrije 4.0. Vključen je tudi članek o živahnem start-up ekosistemu v Luksemburgu.

Začetna številka je bila natisnjena v 20,000 izvodih in poslana v 145 držav. Za svoj izvod poslovne revije se obrnite na gospo Martine Scheuren, martine.scheuren@luxinnovation.lu,  T +352 43 62 63-676. V kratkem bo na spletnem naslovu www.luxinnovation.lu revija na voljo tudi pdf formatu.

Pripravila:
Nataša Zajec
Luxembourg-Slovenian Business Club
E: natasa.zajec@lsb