Sestanek članov NP Rusko-slovenskega poslovnega kluba, Ljubljana, 24. oktober 2017


Vabimo vas k udeležbi na sestanku članov NP "Rusko-slovenskega poslovnega kluba", ki bo potekal 24. oktobra 2017, ob 15. uri, do 19.30 ure.

Srečanje organizira "Rusko-slovenski poslovni klub" ob podpori Veleposlaništva Ruske federacije v Republiki Sloveniji in Ruskim centrom znanosti in kulture v Ljubljani.

Namen dogodka je predstavitev ruskemu in slovenskemu poslovnemu svetu projektov na področju investicij ob upoštevanju priložnosti, da je v urbani regiji Toljati (Rusija) dodeljen status ozemlja naprednega družbenega in gospodarskega razvoja (TOSER). To je državni program Ruske federacije, cilj katerega je ustvariti še posebej privlačne davčne pogoje za poslovanje v mestu.

Po koncu uradnega dela programa bo potekal koncert ansambla "Ruski talisman" ter pogostitev in pogovori v formatu B2B.

Prosimo vas, da nas obvestite o zanimanju za sodelovanje pri omenjenem dogodku do 23. oktobra 2017, po elektronski pošti: info@ruskicenter.si.

Kontaktni osebi:
Direktor Rusko - Slovenskega poslovnega kluba gospa Anastasija Putkina; putkina.anastasia@mail.ru, tel. št.: + 7 917 124 54 53
Glavni ekspert Ruskega centra znanosti in kulture v Ljubljani gospod Anton Yudintsev; info@ruskicenter.si, tel. št.: + 386 1 434 59 98.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Vabimo vas, da se udeležite srečanja, ki bo potekalo v Ruskem centru znanosti in kulture v Ljubljani, na naslovu: Ciril Metodov trg 1, 1000 Ljubljana.